Радоњић уочи Жалгириса: Да поправљамо ситуацију у Евролиги

БЕОГРАД: Очекује нас меч против јако доброг Жалгириса. И ове сезоне приказују пуно и налазе се у реалној борби за Топ 8 Евролиге, а на нама је да покушамо да одиграмо добар меч, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић.
Dejan Radonjic
Фото: Фонет/А. Барда

Овај меч требело је да се одигра 4. фебруара, али је одложен због више случајева заразе корона вирусом у редовима црвено-белих.

Кадровска ситуација и даље није завидна, а једино се екипи прикључио Кори Волден.

"Морамо да одговоримо на њихову чврстину, на прецизност, јер ту има играча који шутирају са високим процентима. Морамо да будемо добри у базичним елементима и кроз такав приступ да видимо шта ће нам то донети. У сваком случају наша ситуација у Евролиги нам дозвољава да можемо да имамо приступ у коме поправљамо ситуацију из утакмице у утакмицу и да урадимо све што је у нашој моћи да повратак играча у тим буде најбезболнији могући" изјавио је пред пут у Каунас тренер црвено-белих, а преноси клупски сајт.

Звезда тренутно има скор 7-17, док је Жалгирис на учинку 13-11.

Кошаркаш црвено-белих Дејан Давидовац истакао је да очекује, пре свега, физички тешку утакмицу.

"Мораћемо на првом месту да одговоримо на њихову "физичку" игру и ту нема неких нових ствари у односу на претходне године. То је кључ ове утакмице“ рекао је Давидовац.

Утакмица 24. кола Евролиге између Жалгириса и Црвене зевзде игра се сутра од 19 сати у Каунасу.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести