Рамовш: Проблеми са лошим теренима су прошлост 

БЕОГРАД: Генерални секретар Заједнице клубова Суперлиге и Прве лиге Дарко Рамовш, уочи старта нове фудбалске сезоне у Србији, изјавио је да су проблеми са лошим теренима прошлост.
ramovs, superliga
Фото: superliga.rs

"Ове сезоне ћемо гледати најбољи фудбал на идеалним подлогама. Реч је о великим инвестицијама које су у највећој мери обезбеђене сарадњом Фудбалског савеза Србије, УЕФА, Заједнице, клубова и локалних самоуправа. На овај начин се први пут стварају сјајни услови за одигравање мечева најелитнијег такмичења у фудбалу. Ту је и иницијатива за измену и допуну актуелних законских оквира, како би се створила могућност приватизације клубова, који то буду хтели. На тај начин бисмо отворили простор за прилив свежег приватног капитала, створили простор за јасније препознавање титулара у клубовима и у многоме унапредили све сегменте нашег професионалног фудбала", рекао је Рамовш за сајт Суперлиге.

Суперлига од ове сезоне има насловног спонзора (кинеска компанија Линглонг), а ради се и на проналажењу нових спонзора и партнера у виду насловног спонзорства Прве лиге и партнерстава две лиге.

Такође, успешно је "лансирана" нова апликација "Реал менагер", званична фантази игра Супер лиге Србије, верзија глобално популарне игре коју имају све значајније лиге и такмичења.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести