Репеша: Извињавам се Звезди, али није било као у Београду

ПОДГОРИЦА: Тренер кошаркаша Будућности Јасмин Репеша извинио се људима из Црвене звезде због увреда и повреда после инцидената и убацивања тврдих предмета у терен са трибина.
r
Фото: EPA-EFE/BORIS PEJOVIC

Меч у дворани Морачи, који је добила Будућност са 80:72, обележиле су и немиле сцене, туча из клупе Звезде, као и повреде челника београдског тима пошто су гађани тврдим предметима са трибина.

"Ако је било ко увређен, повређен на било којим начин, било чим, лично се извињавам. Мислим да је то са моје стране коректно. Не знам шта да радим, да узмем пиштољ и убијем се, или побегнем од свих вас. Мислим да атмосфера није била ни близу онога што је било у Београду", рекао је Репеша на конференцији за новинаре, преносе Вијести.

Хрватски стручњак каже да није било лако после пет пораза од Звезде ове сезоне, што се видело у првом полувремену, за разлику од наставка када је Будућност била много боља.

"Сада више нема непознаница, неке ситуације, као са три спољња играча и Фајеом на петици, морамо боље да препознајемо и кажњавамо... Али, сви се познајемо, да ли ће неко искочити, као Риверс у првом делу, видећемо", рекао је Репеша.

Тренер Црвене звезде Милан Томић признао је да је постојао проблем с концентрацијом његовог тима.

"Контролисали смо игру у првом полувремену, онако како смо се договорили, а у наставку је план био да играмо још боље. Али играчи као да су ме чули да играмо најгоре могуће, све је било окренуто наопачке. Сада је 2:1, покушаћемо да се спремимо за четврти дуел и одиграмо боље“, рекао је Томић.

Четврти меч игра се у петак, такође у Морачи.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести