Шакота није више тренер кошаркаша Звезде

БЕОГРАД: Драган Шакота није више тренер кошаркаша Црвене звезде, саопштио је данас први човек клуба Небојша Човић.
sakota, tanjug
Фото: Tanjug/Z.Vučković, arhiva/Драган Шакота

"Такав је био договор са Шакотом када је долазио. Дошао је у тешком тренутку, прихватио незахвалан посао, кад неки други нису хтели и урадио један добар посао. Захваљујемо му на свему", рекао је Човић на конференцији за медије.

Незванично, Шакоту ће наследити некадашњи капитен Саша Обрадовић.

Шакота: Одлазим задовољан, моја мисија је завршена

Сада већ бивши тренер кошаркаша Црвене звезде Драган Шакота рекао је да одлази са најлепшим успоменама и да сматра да је његова мисија завршена.

"Захваљујем се Звезди на поверењу. За мене је ово представљало велики изазов јер сам се вратио у клуб после много година. Било ми је задовољство радити поново у клубу. Пре него што сам дошао овде захвалио сам се играчима. Хемија у екипи није била сјајна када сам дошао. То смо поправили, играчи су долазили и одлазили. Све су то били проблеми које иначе сезона носи. У завршници смо изгледали добро и нисмо срећни што се овако завршила сезона", рекао је Шакота.

Он је додао да одлази са најбољим успоменама.

"Одлазим сматрајући да је моја мисија завршена. Када неко одлази из средине, то су углавном сукоби... Овога пута одлазим из екипе и настављам да навијам за клуб. Са најбољим успоменама одлазим из клуба", истакао је Шакота и додао да је било неких проблема, посебно апсотрофирајући ситуацију са Филипом Човићем, због које је плејмејкер на крају прешао у ФМП.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести