Симоновић: Као породица смо, то је наша предност

БЕОГРАД: Кошаркашки репрезентативац Србије Марко Симоновић рекао је да играчи са нестрпљењем чекају почетак припрема за Светско првенство у Кини.
s
Фото: EPA/KOCA SULEJMANOVIC

"Сви смо мотивисани, пуни елана и жеље за доказивањем и победом. Тако смо се увек постављали, тако ће бити и сада. Што се нас тиче, ми и данас можемо да почнемо да тренирамо", рекао је Симоновић Танјугу.

Србија ће на СП играти у групи Д са репрезентацијама Италије, Анголе и Филипина.

"Биће јако тешко, као што су рекли и селектор и Теодосић. Има много репрезентација које претендују за сам врх. То је додатни изазов за нас, даћемо све од себе и надам се да ћемо уз мало среће да направимо сјајан резултат", рекао је Симоновић, који је говорио и о томе шта ће бити највећи адут Србије на СП.

"Уз квалитет који имамо, ту су и заједништво и атмосфера. Функционишемо као породица већ годинама уназад и то је наша велика предност у односу на друге екипе".

Симоновићу је пре неколико дана остао без клуба, пошто није наставио сарадњу са Зенитом након истека уговора, а појавила се информација да би крилни кошаркаш могао да настави каријеру у новоформираном клубу Олимпија Цедевита.

"Видећемо, видећемо", кратко је прокометарисао Симоновић.

 

EUR/RSD 117.1484
Најновије вести