Стефановић: Биће драстично другачија утакмица

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша ФМП-а Ненад Стефановић изјавио је да ће сутрашњи меч против Борца у АБА лиги бити другачији у односу на претходна два ове сезоне.
aba liga
Фото: ABA liga

ФМП сутра од 19 сати дочекује Чачане у 24. колу АБА лиге, а биће ово трећи овосезонски дуел.

Једну утакмицу одиграли су у Чачку у АБА лиги, а другу у Нишу у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа, а обе утакмице припале тиму из Железника.

"Трећи пут у сезони се састајемо са екипом Борца, иако се веома добро познајемо мислим да ће и ова трећа утакмица бити драстично другачија у односу на прве две, баш као што се и друга разликовала од прве. Најважнији разлог за то је што ћемо и ми и они бити у другачијим саставима у односу на прве две утакмице", рекао је Стефановић за клупски сајт.

Свакако нас очекује један захтеван меч, они су тим који игра веома добро на гостовањима и који је остварио велике победе у гостима, додао је тренер ФМП-а.

"На нама је да наставимо у овом ритму. Евидентно је да смо у последње две утакмице стабилизовали нашу игру у нападу, а желимо да дефанзивно од прве секунде наметнемо ствари које нама одговарају поготово када играмо у својој хали. Позивам публику да дође у што већем броју јер је овај меч за нас веома важан у остварењу циљева које смо могли само да сањамо на почетку сезоне'', истакао је тренер Пантера.

Млади плејмејкер ФМП-а Милутин Вујичић каже да неће бити лако у сутрашњем окршају.

''Очекује нас тешка утакмица на домаћем терену против екипе Борца која зна да буде веома незгодна. Добро познајемо тим и добро смо припремљени за утакмицу. Верујемо да ће доћи до наставка победничког низа ако дамо свој максимум и испоштујемо договор из свлачионице'', рекао је Вујичић.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести