Томић: Будућност заборављена, без опуштања против Монака

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Црвене звезде Милан Томић рекао је да је убедљива победа против Будућности у АБА лиги већ архивирана и да је сада неопходна потпуна концентрација на дуел са Монаком у Еврокупу.
milan tomic
Фото: Tanjug (video/arhiva)

"Нема пуно времена, већ смо се окренули наредном противнику екипи Монака. Имају две победе и две изгубљене утакмице у француској лиги, уз вредан брејк у Еврокупу. Сигурно да се ради о екипи која је врло непредвидљива, играју пуно у транзицији и врло једноставно. Знају шта хоће и како да користе играче које имају", рекао је Томић за клупски сајт.

Томић додаје да не сме да дође до опуштања црвено-белих.

"Превага? Морамо да имамо 40 минута концентрације и да контролишемо ритам и противника, Еврокуп је ове сезоне врло квалитетан, сви су јаки, ако се мало опустимо имаћемо проблема, важно је да смо већ заборавили Будућност и спремамо се за Монако", рекао је Томић, додајући да је Џо Регланд боље осећа и потпуно је спреман.

Плејмејкер црвено-белих Филип Човић истиче да је потребно да се заустави Дерек Нидам, бивши играч Морнара.

"Оно што добро знамо је да је Дерик Нидам изванредан играч, непредвидив, може да шутне из сваке позиције и удаљености. Биће врло важно зауставити га у транзицији", закључио је Човић.

Утакмица 2. кола А групе Монако - Црвена звезда игра се у среду од 19.45 у Монте Карлу.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести