Томић пред ФМП: Само са правим приступом можемо до победе

БЕОГРАД: Тренер Црвене звезде Милан Томић каже да његови кошаркаши против ФМП-а морају да имају много бољи приступ него у претходним мечевима Суперлиге против Дунава и Златибора.
Tomic Milan/Fonet/Aleksandar Barda
Фото: Фонет/Александар Барда/Томић Милан

"Знам да се често понављам са реченицама у којима наглашавам да концентрација, приступ и енергија морају да буду на високом нивоу. Управо када тога нема, онда нема ни лаке утакмице, свака је тешка. Зато морамо да одиграмо добру утакмицу против младе амбициозне, агресивне и растрчане екипе каква је ФМП", рекао је Томић за клупски сајт.

Финалисти последње две године у домаћем такмичењу имају по две победе из исто толико утакмица у А групи Суперлиге.

"Само правим односом можемо да дођемо до бодова против тима који има физиономију и квалитет. Играмо на свом паркету и уколико се будемо придржавали договора из припреме за овај меч, очекујем да наши навијачи виде добру утакмицу две екипе које желе врх табеле у групи", поручио је тренер црвено-белих.

Крилни кошаркаш Звезде и бивши члан ФМП-а Огњен Добрић наглашава да нема тајни између два тима.

"ФМП игра одлично без обзира на одсуство неколико стартера због повреда, што је потврдио победама у прва два кола. Јако су агресивни, имају добре шутере, одлично се уклопио и Новозеланђанин Фин Дилејни, играју са пуно воље и енергије. На све то морамо да одговоримо јер нашплан је познат, а то је за почетак прво место у групи, којим бисмо сачували предност домаћег терена у завршници Суперлиге", рекао је Добрић и позвао навијаче да пруже подршку.

Утакмица између Црвене звезде и ФМП-а игра се сутра у хали "Александар Николић" од 17 сати.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести