Тринкијери: Били смо лоши у свим сегментима

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери рекао је да његов тим био лош у свим сегментима игре у поражу од Венеције у 6. колу Еврокупа.
trinkijeri, tanjug
Фото: Tanjug/ T. Valič, arhiva

"Честитам Венецији. Заслужили су победу, играли су паметније од нас. Нисмо имали енергију. Била је ово ноћ где смо покушавали свашта, али ништа није ишло. Били смо лоши и одбрани и у нападу", рекао је Тринкијери на конференцији за медије после мече.

Црно-бели су доживели први пораз у Еврокупу, после пет победа.

"Један италијански фудбалер Ђалука Вијали, рекао је да онај ко добије утакмицу радује се, а ко изгуби даје објашњења. Били смо лоши у свим сегментима, од тога како пратити утакимицу, читати меч...Била је срамота од утакмице. Мислим да једна утакмица која је била лоша не сме да обрише све што смо урадили. Ако смо паметни, схватићемо поруку", казао је Тринкијери.

Он је истакао и да није љут на играче, већ да му је жао због свега што је екипа урадила у претходном периоду.

"Оваке утакмице се десе, имао сам оваквих утакмица. Као да смо се нашли јутрос да идемо на баскет. Ово није слика наше екипе. Нисам љут, него ми је жао. Играчи ниси заслужили овакву утакмицу. Знам колико смо били лоши, био је изузетан противник. Знамо где желимо да идемо", закључио је Тринкијери.

EUR/RSD 117.1420
Најновије вести