Тринкијери и Гордић: Да поновимо енергију као против Виртуса

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери изјавио је да његов тим против Цедевите Олимпије у 15. колу АБА лиге мора да одигра са истом енергијом као против Виртуса у Еврокупу.
trinkijeri, fonet
Фото: Фонет/А. Барда

Црно-бели су у првом мечу Топ 16 фазе Еврокупа у пуној Арени победили тим из Болоње 99:81 у најбољој утакмици ове сезоне.

"Пред нама је утакмица од великог значаја за обе екипе. Долази нам Цедевита Олимпија, тим од којег смо изгубили у првом делу сезоне и тим који се бори за највиши пласман у лиги. Због тога, сувишно је говорити колико ће важно бити да ону енергију коју смо на терену и трибинама Арене видели у среду, видимо сутра поново", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

Плејмејкер црно-белих Немања Гордић потенцирао је искуство ривала, али верује у успех Партизана.

"Они су тим који је пун искусних играча. То су момци који су играли велике утакмице и освајали много трофеја до сада и сигурно је да знају како се играју овако важни мечеви. Са друге стране, верујем да ћемо ми бити у стању да одиграмо слично као против Виртуса, са великом енергијом и да ћемо уз подршку наших навијача успети да дођемо до победе", поручио је Гордић.

Утамица између кошаркаша Партизана и Цедевита Олимпије игра се сутра од 19 сати у "Штарк арени".

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести