Тринкијери и Величковић: Радујемо се Хали спортова

БЕОГРАД: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери, пред меч 10. кола АБА лиге против Мега Бемакса, рекао је да очекује добру кошаркашку борбу.
Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri  Foto: Tanjug/T.Valič
Фото: Тренер кошаркаша Партизана Андреа Тринкијери  Фото: Тањуг/Т.Валич

"И Мега и ми смо у позицији да нам је свака утакмица у АБА лиги од велике важности и тако се за њу припремамо. Они су млада екипа, веома талентована, забележили су у прошлом колу победу на начин који им, условно речено, може дати крила у наставку такмичења. На нама је да их исконтролишемо и уведемо у свој ритам. Играћемо у хали у којој су исписане многе странице у богатој историји Партизана и то ће нам бити додатна инспирација. Очекујем добру кошарку, а верујем и да ће у хали бити много наших навијача", рекао је Тринкијери за клупски сајт.

После девет одиграних кола у регионалном шампионату, црно-бели имају учинак од шест победа и три пораза, док екипа Меге има скор од 2-7.

Капитен Новица Величковић истакао је да се радује игрању у Хали спортова "Ранко Жеравица".

"Радује ме што ћемо поново играти у овој хали, макар и као гости. Сви знамо шта за Партизан она значи и какву емотивну вредност има. Чека нас Мега, тим који је увек у свом саставу има доста талентованих играча и ти се играчи развијају из утакмице у утакмицу и играју све боље. Наш задатак је да искористимо наше предности и спречимо их да се растрче и играју на начин који им одговара", изјавио је Величковић.

Утакмица између кошаркаша Меге и Партизана игра се у петак од 20 сати у Хали спортова "Ранко Жеравица".

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести