ТУЖИЛАШТВО: Одлука о гоњењу поводом туче кошаркаша након узимања изјава

Треће основно јавно тужилаштво у Београду саопштило је данас да ће одлуку о кривичном гоњењу након туче кошаркаша Партизана и Црвене Звезде Џејмса Нанелија и Стефана Лазаревића у Београдској арени донети након узимања изјава од свих сведока инцидента.
1
Фото: Printscreen/news.pbg/Instagram

Из тог тужилаштва наводе да је ходник у којем се догодио инцидент под видео надзором и да је обављен је увиђај, као и да ће бити узете детаљне изјаве од свих особа које су присуствовале инциденту како би биле утврђене све појединости и како би била донета одлука о кривичном гоњењу изврсилаца кривичног дела за које се гоњење предузима по службеној дужности.

Додаје де да су овлашћена лица из Полицијске станице Нови Београд обавестили јавног тужиоца Трећег основног тужилаштва да је директор Кошаркашког клуба Црвена звезда пријавио да је кошаркаш Партизана Џамес Нанели нанео телесне повреде играчу Црвене звезде Стефану Лазаревићу.

Интервенцијом тог тужилаштва и полиције утврђено је да је између двојице играча најпре је дошло до вербалног сукоба, а затим и до физичког контакта, те да је Стефан Лазаревић задобио телесну повреду услед ударца у лице и то у пределу слепоочнице.

По налогу Трећег основног јавног тужилаштва у Београду обављен је лекарски преглед Лазаревића и  констатовано је да је он задобио лаку телесну повреду.

EUR/RSD 117.0683
Најновије вести