УЧВРСТИЛИ ЛИДЕРСКУ ПОЗИЦИЈУ Кошаркаши Воше НАДИГРАЛИ Слогу у КЛС (ФОТО)

Кошаркаши Војводине наставили су са одличним играма, пошто су у 15. колу Кошаркашке лиге Србије надиграли Слогу. 
v
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Невоља гостију са превозом до Новог Сада утицала је на померање почетка сусрета, али није утицала на расположење домаћих на почетку. Јесу одолевали Краљевчани у уводним минутима, да би пред крај прве деонице Војводина убрзала и повела двоцифреном разликом - 21:11.

Међутим, Слога је преко Матовића направила мини серију и смањила на минус четири. На тај начин је упозорила нешто опуштенију одбрану Новосађана, да моментално мора да се консолидује. Тако је и било. Црвено-бели су серијом 8:0 потпуно преузели контролу и водили главну реч на паркету. Наставили су црвено-бели у истом ритму до краја полувремена и на велики одмор отишли са плус 16.

У трећем кварталу је дошло до благог опуштања, које није коштало Војводину, пошто је имала високу предност, али није бриљирала. Екипа Милоша Исаков-Ковачевића убацила је тек 13 поена у том делу игре и поред тога држала комфорну залиху. 

Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

До краја није било већих узбуђења, тако да је домаћин тим без проблема решио дуел у своју корист. 

В. М. Петровић 

Војводина - Слога 80:67 (27:23, 24:12, 13:16, 16:16)

Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

НОВИ САД: Велика сала Спенса, гледалаца: 100, судије: Милојевић, Здравковић, Станковић.

ВОЈВОДИНА: Канингем 12, Бањац 9, Недељков, Љубичић 4, Ракићевић 5, Заграђанин 2, Бумбић 8, Савић 15, Ивошев 7, Џонсон 11, Вучетић 7, Станојевић.

СЛОГА: Херис 4, Андрић, Петровић, Ковачевић 2, Матовић 29, Микавица 4, Стефановић, Кангу 2, Крсмановић 8, Павић 4, Симеуновић 14, Стаменић. 

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести