ВОЈВОДИНА ДОЧЕКУЈЕ ДИНАМИК – Николић: Имамо императив победе

Поразом у прошлом колу од Металца, кошаркаши Војводине су закомпликовали ситуацију пред наставак сезоне у Кошаркашкој лиги Србије, али је неуспех Спартака против Вршца у одређеној мери поправио ситуацију, па сада и даље све зависи од Новосађана.
с
Фото: КК Војводина

Лидер првенства ће у четвртак, од 16 часова у малој сали Спенса, имати прилику да у 19. колу поправи утисак игара из претходног периода, савлада Динамик и ухвати залет пред веома важан АБА 2 турнир у Новом Саду.

– Одлично сам се уклопио, јер добар део момака знам одраније – рекао је центар црвено-белих Зоран Николић. - Имамо сада императив победе, желимо да наставимо низ утакмица без пораза на свом паркету, што ће бити увертира пред балон АБА 2 лиге који нас очекује.

Тренер Војводине Милош Исаков-Ковачевић описао је карактеристике Динамика.

– Ривала одлично познајемо, имали смо изузетно тешку утакмицу у гостима у првом делу сезоне. Чека нас квалитетан супарник, који има одређени број младих играча, али и старијих, као додатак тој окосници. Играју добро у транзицији, уз нас су најбоља скакачка екипа у лиги, тако да ће бити важно да им парирамо у трчању и контакту, уколико желимо до победе – истакао је Исаков-Ковачевић.

Новосађани ће у овом сусрету бити без капитена Марка Љубичића.

В. М. Петровић

 
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести