ВОША ПРОТИВ ФМП-а У СУПЕРЛИГИ Поново дупли програм

Немилосрдан распоред и не баш најбоље расположење после убедљивог пораза од Подгорице у првом дуелу полуфинала АБА 2 лиге.
Ф. Бакић
Фото: Ф. Бакић

То је оно што ће кошаркаши Војводине морати да превазиђу, уколико желе да надиграју ФМП и поравнају на 1-1 у серији разигравања за полуфинале Суперлиге.

Тим из Железника је у првом окршају славио са 77:68 и сада је пред екипом Милоша Исаков-Ковачевића прилика да узврате једнаком мером и да се у исто време врате на победнички колосек пред други сусрет са Подгорицом.

– Већ други месец заредом настављамо у дуплом програму са три утакмице недељно – почео је са излагањем стратег Новосађана. – Сада је ред на Суперлигу и дуел са абалигашем ФМП-ом. Распоред је немилосрдан, а времена за адекватан тренажни процес немамо довољно. Позивамо све навијаче да дођу и пруже нам подршку у овом мечу и тиме још једном буду наш шести играч – подувкао је млади стручњак.

Један од најискуснијих у Војводини Стефан Савић спреман је да изненади фаворита.

– Покушаћемо да исправимо неке грешке из првог меча и да одиграмо добру утакмицу, како бисмо покушали да изборимо мајсторицу у Железнику и задржимо шансу да се пласирамо у други круг разигравања – навео је Савић.

Предстојећа утакмица на програму је сутра од 16.30 часова у великој сали Спенса.

В. М. Петровић

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести