Вучић честитао Јокићу: Најбољи међу најјачима

БЕОГРАД: Председник Србије Александар Вучић честитао је данас Николи Јокићу избор за најкориснијег играча НБА лиге, уз жељу да остане на трону најбољих кошаркаша и поруку да је Србија поносна на њега.
aleksandar vucic, Tanjug/Tara Radovanović
Фото: Танјуг/Тара Радовановић

"Најсрдачније Вам честитам на титули МВП-а. Поносни смо на Вас и на огроман труд, упорност и борбеност коју сте показали у свакој утакмици, а Ваш успех прослављамо зато што сте успели да будете најбољи међу најјачима", наводи се у честитики председника Вучића.

Пожелео је и да Јокићево престижно признање буде подстрек за све младе таленте Србије који ће вратити златни сјај српске кошарке и место које јој и припада у свету тог изузетног спорта.

"Желим Вам да останете на трону најбољих кошаркаша и да нове генерације следе Ваш пример, у нади да ћете, како у Вашем Сомбору, тако и у целој Србији, успети новим генерацијама да пренесете своја знања и искуства", наводи се у честитки.

Кошаркаш Денвера Никола Јокић проглашен је за најбољег играча америчке НБА лиге у сезони 2020/21 - на 72 утакмице, на колико је наступао ове сезоне, просечно је имао 26,4 поена, 10,8 скокова и 8,3 асистенције.

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести