Мијаиловић: Ми желимо Загорца, он хоће, преговори трају 

БЕОГРАД: Млади српски кошаркаш Раде Загорац, још није потписао уговор са Партизаном, али преговори трају, изјавио је председник црно-белих Остоја Мијаиловић.
rade-zagorac
Фото: Youtube Printscreen

Он се на ванредној конференцији за медије није појавио у друштву Загорца како би званицно обелоданио дуго очекивани трансфер, мада је током дана практицно потврђена информација да је бивши играч Меге договорио трогодишњу шарадњу са црно-белима.

"Преговори су текли до данас, али још нисмо потписали. Уговор који је понуђен није штетан по Партизан, али може да буде бољи и преговори ће се наставити. Најсрећнији бих био да се та вест није појавила у медијима. Загорац жели Партизан, Партизан жели Загорца, али да дође на шест месеци то би било добро за клуб", рекао је МИјалиовић.

Први човек црно-белих потврдио је да је члан клуба постао млади бек Ðорђе Пажин, да се преговара са још двојицом врхунских играца, као и да Мирослав Николић сигурно остаје тренер, упркос скандирању навијача на мечу против Албе "Муто одлази".

"Морају да дају подршку и да се уздрже од лоших ситуација и од убацивања предмета у терен. Већ смо у тешкој ситуацији, гледамо да исплатимо плате играчима и радној заједници, а кад нам стигну казне то нам отежава ситуацију. Свестан сам био од самог старта да ће очекивања навијача бити већа, него у неком претходном периоду, али потребно је много веће разумевање према спортском сектору.

Мијаиловић је најавио и санкције за играча Самарда Семјуелса, који је на Инстаграму критиковао клуб, тренера, питао кад ће плата, али и упутио један секситички коментар према новинаркама.

"Самардо је тек 20 дана у клубу, али могу да потврдим да је већ добио плату за прошли месец. И њему и другима у клубу се редовно дају плате. Са друге стране, Партизан има дисциплински правилник, ниједан играч нема право да у јавности наступа ван оквира уговора који је потписао. Видећемо наредне недеље шта ћемо урадити у вези с тим", поручио је Мијаиловић.

 

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести