Загорац: Сваки играч зна своју улогу

БЕОГРАД: Кошаркаш Партизана Раде Загорац, после победе против Тофаша, рекао је да је меч у Штарк арени био живописан и да публика у великој мери помогла црно-белима.
r
Фото: Youtube Printscreen

Партизан је у другом колу Еврокупа савладао Тофаш 93:80, после преокрета и заостатка од 14 поена.

"Врло живописна утакмица. Та нека велика амплитуда која је била присутна је нормална за ову фазу сезоне. Прилично су се улоге искристалисале иако је рана фаза сезоне, то је једно богатство овог тима. Сваки играч у систему зна своју улогу, свако је врло несебичан и спреман да се покаже најбоље могуће у својој улози. Те ствари на неком дужем штапу могу да донесу добре ствари", рекао је Загорац новинарима после меча.

Црно-бели одиграли су први меч ове сезоне у новом амбијенту и пред својим навијачима, а Загорац каже да је публика у Штарк арени на право начин подржала тим Андрее Тринкијерија.

"Сјајна атмосфера. Морам да кажем да ми је била непознаница како ће да изгледа. Помогли су нам доста. Дали су нам велики замајац."

 

Са 26 поена и са неколико важних погођених шутеве, Загорац је уз Новицу Величковића био један од најзаслужнијих за други тријимф Партизана у Еврокупу.

"Супер сам се осећао. Добро се осећам од почетка сезоне. Екипа препознаје када некога добро иде. То је квалитет који такође хоћу да истакнем. Кори је разиграо екипу када је било важно. Капа доле Новици. Нећу да идем сада редом, сви смо имали своје моменте. У овом тренутку сезоне можемо да се издигнемо у било којој ситуацији. Они су погађали ненормално, али смо се бодрили, нисмо се предавали и на крају се показало да не могу да издрже у таквом ритму пуних 40 минута“, рекао је Загорац.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести