ЗАОКРУЖЕНА ИСТОРИЈСКА ПОЛУСЕЗОНА ВОШЕ На одмор с првог места

Иза ко­шар­ка­ша Вој­во­ди­не је исто­риј­ска по­лу­се­зо­на, у ко­јој су ка­лен­дар­ску го­ди­ну за­вр­ши­ли на пр­вом ме­сту Ко­шар­ка­шке ли­ге Ср­би­је и то по­бе­дом над Сло­гом са 80:67, у 15. ко­лу до­ма­ћег шам­пи­о­на­та. Ујед­но, Но­во­са­ђа­ни су се још ра­ни­је као нај­бо­љи тим у ли­ги на кра­ју го­ди­не пла­си­ра­ли на За­вр­шни­цу Ку­па Ра­ди­во­ја Ко­ра­ћа.
F. Bakić
Фото: F. Bakić

По­след­њег су­сре­та, али и из­у­зет­но успе­шног пе­ри­о­да крат­ко се до­та­као бек цр­ве­но-бе­лих Бог­дан За­гра­ђа­нин.

– Че­сти­там еки­пи на по­бе­ди. Ово је би­ла иза­зов­на утак­ми­ца. Мо­рам да на­гла­сим да је ово нај­у­спе­шни­ји пр­ви део се­зо­не у 75 го­ди­на ду­гој исто­ри­ји на­шег клу­ба – ре­као је За­гра­ђа­нин.

По­том се тре­нер Вој­во­ди­не Ми­лош Иса­ков-Ко­ва­че­вић де­таљ­ни­је освр­нуо на окр­шај про­тив Сло­ге.

– Нај­бо­љи пе­ри­од игре има­ли смо у дру­гој че­твр­ти­ни ко­ју смо до­би­ли 24:12, има­ли кон­тро­лу рит­ма, а он­да смо ушли у дру­го по­лу­вре­ме и у нер­во­зу, има­ли чак 24 из­гу­бље­не лоп­те, али на кра­ју смо ус­пе­ли да за­вр­ши­мо по­зи­тив­но. Са­да ће­мо ма­ло да по­ја­ча­мо тре­нин­ге, нај­зад ће­мо има­ти ма­ло вре­ме­на да тре­ни­ра­мо, да про­ба­мо да уве­жба­мо не­ке ства­ри ко­је смо по­че­ли да уигра­ва­мо на утак­ми­ца­ма и ко­је са­да не из­гле­да­ју нај­леп­ше.  Окре­ће­мо се на­ред­ним оба­ве­за­ма. Че­сти­тао бих сво­јој еки­пи на пр­вом ме­сту на та­бе­ли у по­лу­се­зо­ни и ди­рект­ном пла­сма­ну у Куп Ра­ди­во­ја Ко­ра­ћа, а ура­ди­ће­мо све што је до нас да до кра­ја се­зо­не ис­тра­је­мо са од­лич­ним ре­зул­та­том – по­ру­чио је мла­ди струч­њак.

В. М. Пе­тро­вић

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1527
Најновије вести