ЖЕЉКО ОБРАДОВИЋ: Најважинија ствар је да увек поштујемо сами себе и противника

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је пред меч са екипом Херцеговца из Гајдобре, да је најважније да његова екипа поштује прво себе и после тога противника.
zeljko obradovic
Фото: Youtube Printscreen/Željko Obradović

Кошаркаши Партизана сутра од 20 часова играју са екипом Херцерговца у мечу четвртфинала Купа Радивоја Кораћа у Нишу, а како је најављено играће у специјално дизајнираним дресовима.

"Најважинија ствар је увек да поштујемо сами себе и противника. У овом случају то је екипа Херцеговца. Знамо да је Куп веома специфично такмичење и да су се не мало пута дешавала разноразна изненађења. Желимо да играмо озбиљно и имамо највећу могућу амбицију на Купу ове године", истакао је Обрадовић за клупски сајт.

Бек Партизана Алекса Аврамовић додао је да очекује велику подршку навијача.

"Први фокус је на Херцеговцу, који је освојио трофеј у другом степену Купа КСС победом против Чачка 94 и пласирали се на завршни турнир. Очекујем велику подршку навијача, увек смо у Нишу дочекани на сјајан начин. Претходне две године нисмо успели да донесемо тај трофеј, ове године ћемо се потрудити да обогатимо трибину Партизанову и донесемо Жућкову левицу", закључио је Аврамовић.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести