Звезда чудесно до продужетка, па поражена од Цедевите

ЉУБЉАНА: Кошаркаши Црвене звезде поражени су вечерас од Цедевита Олимпије 88:80 после продужетка у реванш мечу полуфинала плеј-офа АБА лиге.
kosarka pixabay.
Фото: Pixabay.com

Звезда је чудесно изборила продужетак поготком уз фаул Луке Митровића, уз звук сирене, али је у додатних пет минута наставила са бројним грешкама, пре свега промашеним пеналима (6-15), па ће се играти мајсторица у Београду.

Едо Мурић је предводио домаћина са 21 поеном, док је Јака Блажић убацио 12.

Код Звезде Огњен Добрић постигао је 15, а Остин Холинс и Нејт Волтерс по 14 поена.

Радоњић: Број слободних бацања ривала ми "боде очи"

Заслужена победа Цедевита Олимпије, а ми се одмах окрећемо мајсторици, где је, наравно, циљ победа, изјавио је тренер кошаркаша Црвене звезде после пораза у Љубљани 88:80 после продужетка у реваншу полуфинала плеј-офа АБА лиге.

"Нисам задовољан како смо одиграли, дозволили смо ривалу да неметне игру са много енергије и транзиције, доста грешака смо направили у нападу. Рвал је био агресивнији и чвршћи у одбрани. Оно што ми "боде очи" је велики број слободних бацања које је извела Цедевита Олимпија (42, док је Звезда извела 15). Не сећам се да су нам се такве ствари дешавале у Евролиги, где смо играли далеко агресивније", изјавио је Радоњић

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести