Бојана Миленковић: Свом снагом на САД

ЛОЂ: Српска одбојкашица Бојана Миленковић изјавила је да је срећна због победе против Казахстана у мечу четвртог кола групе Ц на Светском првенству у Лођу.
Фонет/ФИВБ
Фото: Фонет/ФИВБ

Селекција Србије је раније данас победила Казахстан 25:13, 25:17, 25:10.

"Срећне смо због победе. Ми које смо мање играле на претходним мечевима, искористиле смо шансу. Могу да кажем да је против Казахстана био мало јачи тренинг. Сутра идемо свом снагом на Америку. Позната нам је селекција САД-а, пошто смо их победиле на Завршном турниру Лиге нација у Анкари. Надам се да ће бити исти резултат", рекла је Миленковићева, пренео је званични сајт Одбојкашког савеза Србије (ОС С).

Србија је меч против Казахстана одиграла у измењеном саставу.

"Све девојке су пружиле максимум на овом мечу. Имали смо добар сервис, блок и одбрану. Максимално смо биле мотивисане, иако се радило о најслабијем противнику у групи. Већ сутра играмо са САД. Ту утакмицу сви чекако од почетка СП. Видећемо на чему смо и како смо се припремили за ово СП", додала је српска одбојкашица Маја Алексић.

Србија је тренутно прва на табели са 11 бодова, а сутра ће наша селекција одиграти последњи меч против САД-а.

"Мислим да су све играчице имале прилику да се покажу у најбољем издању. Драго ми је да смо брзо и ефикасно завршиле утакмице. Идемо даље, сутра је Америка. Мислим да смо спремни за тај дуел", истакла је српска одбојкашица Слађана Мирковић.

Утакмица између Србије и САД-а биће одиграна сутра од 19 сати у Лођу. Србија је још раније изборила пласман у Другу фазу СП.

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести