Драган Коковић нови председник МОК Бечеј

Два месеца по завршетку турбулентне сезоне у Првој Б лиги Србије, где је на крају освојено задовољавајуће седмо место,  одржана је изборна скупштина у Мушком одбојкашком клубу Бечеј.
becej
Фото: Досадашњи председник Васа Џигурски, председник Скупштине Стеван Ракић и председник Управног одбора Драган Коковић, фото: В. Јанков

Нови председник Управног одбора је Драган Коковић, председник Скупштине клубе Стеван Ракић, секретар Бранислав Башић, а у Управном одбору су још из редова струке тренер млађих категорија Маринко Момчичевић и играчког погона Небојша Миловац. Две даме, Лидија Ракић и Сандра Башић чине Надзорни одбор.

На указаном поверењу захвалио нови председник Драган Коковић, који се присетио почетка рада нове ере клуба пре десетак година и апострофирао где се сада налазе.

- Злобници су нам предвиђали гашење клуба овог лета, али смо ми смогли снаге да се организујемо и несмањеним амбицијама наставимо даље. Састав који је окончао сезону показао је да има прволигашки потенцијал. Ангажоваћемо двојицу или тројицу искуснијих играча потребног профила и наставићемо где смо стали. Успоставили смо спортску сарадњу са Јединством из Старе Пазове и екипом Нови Сад, који ће нам помоћи у стручном делу и већ од среде крећемо с радом два пута недељно. Тако ће бити до краја јуна, током јула је пауза, а у августу се поново окупљамо и почињемо припреме за нову сезону, изнео је план рада нови председник Драган Коковић.

Наредних месец и по дана са екипом ће радити тренер Жељко Вуковић из старопазовачког Јединства, а од августа би стручни посао требало да преузме Миливоје Радисављевић из Новог Сада.  

В. Јанков

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести