КОЛАКОВИЋ оредио СПИСАК СРПСКИХ ОДБОЈКАША пред Европско првенство

Селектор одбојкашке репрезентације Србије Игор Колаковић одредио је списак од 18 играча на које ће рачунати на почетку припрема за предстојеће Европско првенство.
s
Фото: Youtube printscreen/OSSRB Odbojkaški savez Srbije

На списку се налазе: Техничари: Вук Тодоровић, Алекса Батак и Андрија Вуликић. Коректори: Александар Атанасијевић, Дражен Лубурић и Божидар Вучићевић. Либера: Милорад Капур и Милош Крстески. Блокери: Марко Подрашчанин, Срећко Лисинац, Петар Крсмановић, Немања Машуловић и Александар Недељковић. Примачи: Урош Ковачевић, Марко Ивовић, Миран Кујунџић, Павле Перић и Вељко Машуловић.

Репрезентација Србије почеће у понедељак, 24. јула, припреме за ЕП 2023, које ће се одиграти од 28. августа до 16. септембра у Италији, Северној Македонији, Бугарској и Израелу.

Србија ће играти у А групи са Швајцарском, Белгијом и Италијом у Перуђи, а у Анкони против Естоније и Немачке.

На почетак припрема ће доћи 17 играча. Срећко Лисинац се налази у фази рехабилитације после повреде и прикључиће се репрезентацији када буде био спреман за тренинг у групи. Екипа ће тренирати у Београду до 31. јула кад је предвиђен одлазак на Копаоник. Базични део припрема на Копаонику биће спроведен до 12. августа.

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести