Куп Србије за одбојкаше: Воша у четвртфиналу

НОВИ САД: У одбрану трофеја Купа Србије одбојкаши Војводине НС семе кренули су победом над Јединством из Старе Пазове у осмини финала.
o
Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Рутински су Новосађани дошли до пласмана у следећу рунду оправдавши улогу фаворита против прволигаша, који је озбиљно запретио у другом сету. Није одиграо шампион пуним гасом, што је и било очекивано.

Стратег Синиша Гавранчић на терен је извео најјачи састав, који је држао све под контролом у првом сету и лако је повео 1:0. Потом је заменио дизача и примача, па су у игру ушли Чубрило и Бајандић. Пазовчани су могли до изједначења у том другом, маратонском сету.

Воша је углавном била у заостатку, гости су водили и 18:15, а тачку на егал завршницу ставио је с два блока Машуловић, па су Новосађани стигли на корак од победе.

Фото: Dnevnik (Filip Bakić)

Озбиљније је Војводина НСС приступила трећем сету, брзо је стекла осетнију предност (12:7) а шансу су добили и играчи са мањом минутажом. Овог пута није било дилеме око исхода сета и домаћин је обезбедио пласман у четвртфинале.

К. Бугарски

Војводина НС семе - Јединство (СП) 3:0 (25:18, 31:29, 25:19)

НОВИ САД: Мала сала Спенса, без присуства публике, судије: Рогић, Рољ.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 6, Брборић (либеро 2), Чубрило, Бајандић 5, Ковачевић 12, Негић (либеро 1), Машуловић 8, Бошњак 3, Буша 17, Благојевић, Пришић, Тодоровић 2, Рудић 2, Перић 3.

ЈЕДИНСТВО (СП): Вукелић 8, Младеновић 13, Каурин, Илинчић (либеро 1), Пешут 8, Радишић, Кокеза, Топаловић 1, Шкрбић 8, Мирковић 1, Рољић 12.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести