Меморијал Душана Тојагића: Одбојкаши Војводине други у Србији

Кадети ОК Војводина НС семе изгубили су у финалу државног првенства од Црвене звезде резултатом 3:2 (14:25, 25:21, 16:25, 25:16, 15:13) и припао им је пехар за вицешампионе.
ОК Војводина/Кадети Војводине
Фото: ОК Војводина/Кадети Војводине

На завршном турниру који је одржан у Новом Саду под називом Меморијал Душана Тојагића, у част трагично преминулог некадашњег играча Војводине, екипа домаћина приказала је одличне партије. У полуфиналу је савладала Партизан 3:2, али јој је титула измакла за длаку. Треће место је освојио Партизан, који је у дуелу за бронзу победио Пролетер из Зрењанина 3:0 (25:22, 25:20, 25:20). Војводини су припале и две појединачне награде, јер је Вељко Ћулибрк проглашен за најбољег блокера, а за примача Данило Елезовић. Огњен Шувачки из Пролетера најбољи је либеро, док је Звездин коректор Данило Илић МВП турнира.

Награде и трофеје појединцима и екипама предали су Марија Тојагић, сестра покојног Душана, Богдан Сретеновић, спортски директор Одбојкашког савеза Србије, Слободан Бошкан, први тренер Војводине НС семе и Анђелко Поповић, делегат Финалног турнира у Новом Саду.

У конкуренцији кадеткиња титулу је на завршном турниру у Ваљеву освојио Омладинац из Нових Бановаца.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести