Мини-лига: Одбојкаши Војводине дочекују Јединство

Одбојкаши Војводине НС семе налазе се у низу од три пораза у мини-лиги, што им се први пут дешава после готово седам сезона.
Odbojkasi Vojvodine NS seme
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Сутра (2. април) им је против Јединства из Старе Пазове потребна победа како би у тријумфалном расположењу ушли у полуфинале плеј-офа, које почиње  7. априла. Новосађани ће у плеј-офу играти с Младим радником или Јединством, у зависности од резултата мечева последњег кола.

Војводина је прва, а Сремцима је победа неопходна како би се надали проласку у плеј - оф. То црвено-беле неће посебно дотицати, због њихове тренутне ситуације, а и питање је колико екипа из Старе Пазове може после повреде првог дизача Радишића. Сигруно је да ће се шампион за све питати, али је за њих пре свега неопходно да врате самопоуздање и да прикажу свој квалитет.

„Одавно знамо да смо први на табели и да с лидерске позиције улазимо у плеј-оф. Три везана пораза су из нас, време је да се тргнемо и да покажемо шта знамо, нема више места изговорима. Наша борба за нову титулу почиње већ данас, морамо да будемо у правом светлу, а сигуран сам да ће и публика доћи да нас подржи на путу ка освајању пехара“, рекао је шеф струке црвено-белих Синиша Гавранчић.

М. Р.

Последње коло мини - лиге

Жене – уторак: Спартак (С) – Визура (18),  Црвена звезда – ТЕНТ (20), среда: Јединство (СП) - Железничар (19).

Мушкарци – уторак: Војводина НС семе – Јединство (СП) (18), Црвена звезда – Спартак (С) (17.30), среда: Раднички – Млади радник (18).

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести