Најлепша ОДБОЈКАШИЦА Зарађује милионе, АЛИ СКИДАЊЕМ: "Клуб ме подржава" (ФОТО)

Кеј Алвес сматра се најлепшом одбојкашицом на свету, а сви су били у шоку када је направила налог на сајту за одрасле "Онлифансу", где узима огромне паре.
youtube/neuon
Фото: youtube/neuon

Кеј је 23-годишња бразилска одбојкашица која игра као либеро за Osasco Voleibol Clube. Од почетка каријере сматрана је великим талентом и надом бразилске одбојке.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key (@keyalves)

Осим тога, истиче се својом лепотом и недавно је, додуше незванично, проглашена најлепшом одбојкашицом на свету.

На Инстаграму има више од 12 милиона пратилаца.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key (@keyalves)

Алвес, како је навела размишља о својој каријери након што престане да се бави одбојком, па тренутно комбинује спорт са радом у другој делатности. У интервјуу са новинаром бразилског "О Глоба" отворено је проговорила о томе како зарађује заиста велики новац.

"Почињем трећу сезону у сениорској екипи и сматрам се професионалцем. Али и ствари изван терена су се почеле развијати, па сам томе почела посвећивати више времена и пажње. Ја сам одбојкашица, модел и инфлуенсерка. Водим и властити посао. На онлине платформама зарађујем 50 пута више него играјући одбојку", открила је Бразилка.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key (@keyalves)

Она је признала да је у томе не подржавају све њене саиграчице, али да јој је свеједно. Углавном, објављујући провокативан садржај и често материјале на којима је потпуно гола на ОнлиФансу преко својих претплатника зарађује огроман новац.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Key (@keyalves)

"Генерално, мој тим ме подржава, иако нису сви моји пријатељи срећни због тога. Неки од њих су показали своје право лице и сада барем знам ко ми је пријатељ. Неки играчи завиде ми на много већој заради. Но, клуб зна да не радим ништа што би негативно утицало на имиџ клуба".

B92

EUR/RSD 117.1131
Најновије вести