Наранчић: Играли смо топло-хладно, већ се припремамо за Партизан

Одмах на почетку другог дела сезоне одбојкаши Војводине одмерили су снаге са Младим радником у Пожаревцу, с којим ће се крајем фебруара и борити за пехар Купа Србије.
odbojka
Фото: Филип Бакић

Новосађани су у 13. колу Суперлиге победили у пет сетова – 3:2 (25:21, 19:25, 25:23, 18:25, 11:15), а два пута су се враћали из минуса.

Истрајали су црвено–бели на тешком гостовању и с обзиром на то да су се Пожаревљани током паузе појачали, сада имају јаснију слику о томе шта их очекује у утакмици у којој ће ићи на други трофеј ове сезоне, после освојеног Суперкупа.

– Очекивали смо да ће бити тешко у првој утакмици у наставку првенства. Ово нам је била и провера пред финале купа. Припремали смо се за овакве утакмице, да успемо да изгурамо пет сетова и надам се да ћемо у другом делу сезоне бити још бољи – рекао је коректор Војводине Бранко Копитић.

Новосађани, који ове сезоне играју у знатно подмлађеном саставу, сада имају скор од осам тријумфа и четири пораза у Суперлиги. Следеће седмице их очекују још два тешка изазова у Спенсу. У среду долази актуелни шампион Партизан у одложеном дуелу 6. кола, а у суботу Ниш, једно од изненађења првог дела сезоне.

– Иза нас је тешка утакмица, али и важна победа поготово што је ово био први дуел после паузе. Играли смо топло-хладно, док су Пожаревљани држали исти ниво током целог сусрета. Срећом, смогли смо снаге да се вратимо из минуса и да победимо. Ово заборављамо и већ се припремамо за дуел са црно-белима – поручио је шеф стручног штаба Новосађана Марко Наранчић.

К. Б.

 
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести