Наранчић нови тренер ОК Војводине

Марко Наранчић нови је шеф стручног штаба првог тима Одбојкашког клуба Војводина, одлучено је на седници Управног одбора.
Дневник/Ф. Бакић/Марко Наранчић
Фото: Дневник/Ф. Бакић/Марко Наранчић

На седници су усвојени спортски и финансијски извештаји за сезону 2022/23, а детаљно су разматрани план и програм за наредну такмичарску годину, као и постојећи играчки кадар у свим селекцијама. У наредном периоду биће дефинисан и састав првог тима, а оно што је сигурно јесте  да ће шанса бити дата и будућности, односно талентованим играчима.

Марко Наранчић истакао се највише по раду са младим играчима, којима је помогао да стасају, напредују, али и да остварују добре резултате. Четири године водио је јуниорску екипу, са којом је прошао три ранга. Иако је сваке године тим био подмлађиван, то његове изабранике и њега није спречило да из Другелиге север, пређу у Прву Б лигу, коју су и освојили, док су ове сезоне и више него успешно, мада често некомплетни, играли Прву лигу Србије и заузели треће место. Већи део јуниорске и кадетске репрезентације чине управо млади играчи Воше, а кадети бране титулу првака.

Наранчић ће ових дана саопштити и састав стручног штаба.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.0672
Најновије вести