Oдбојкаши Bечеја одложили следеће две утакмице

Тронедељна одбојкашка пауза због епидемиолошке ситуације завршава се овог викенда, али се крај Тисе продужава и током наредних  дана.
odbojka
Фото: Freeimages, ilustracija

Утакмице 9. и 10. кола Прве Б лиге Србије, које су Бечејци требали да одиграју против Маденовца и Ужица, одложене су зато што је неколико играча из Бечеја заражено коронавирусом и у двонедељној су изолацији. Такмичарска комисија ОСС ће одлучити када ће одложене утакмице бити одигране, а највероватније ће то уследити пре почетка наставка првенствене трке, у фебруару. 

У међувремену, ОК Бечеј је остао и без поузаданог примача Стефана Радевића, јер се млади репрезентативац Црне Горе вратио кући, па ће у даљем току првенства играти само с играчима који су поникли крај Тисе.

- Остали смо са сопственим кадром и једна смо од ретких екипа у савезном степену такмичења, ако не и једина, која игра искључиво с играчима пониклим у матичној средини - поносно је истакао председник МОК Бечеј Васа Yигурски. - Стартовали смо с пар играча са стране и није нам ишло баш најбоље. Ако се нападају прво место и виши степен так­мичења, онда ангажовање играча са стране има смисла, али када се бори за пласман у средину табеле, онда је то идеална прилика да се укаже шанса играчима из свог града. Ми смо се определили за ову другу варијанту.

Додајмо да се јесењи део прволигашког Б каравана завр­шава последњег децембарског викенда, када Бечејци гостују у Баваништу истоименом ривалу и ето прилике да се забележи и „покер“ победа. О Младеновчанима и Ерама ће се размишљати кад дође време за то.     

В. Јанков

EUR/RSD 117.1661
Најновије вести