Одбојкаши Бечеја угошћују Дунав волеј (20)

Јесењи одбојкашки  првак друголигашког севера Бечеј вечерас креће у одбрану првог места.
В. Јанков/Детаљ из јесењег окршаја Бечеја и Дунав волеја
Фото: В. Јанков/Детаљ из јесењег окршаја Бечеја и Дунав волеја

У првом колу Бечејци нису играли на захтев Пролетера из Зрењанина, а у другом играју, на своју молбу два дана раније, са Дунав волејом уместо у Новом Саду пред својим навијачима.

- Дунав волеј је прихватио нашу молбу да играмо раније, али како четвртком немају термин у својој сали предложили су нам да одиграмо меч крај Тисе. Прихватили смо и захвални смо Новосађанима на замени домаћинства. Међутим, неће због тога имати попуста. Квалитетан су састав, у коме је неколико врло искусних играча, па ћемо се супроставити у најјачем издању и верујем да ће наш победоносни низ бити настављен - оптимиста је тренер Веселин Џигурски.

Иако су непоражени у актуелној сезони, Бечејцу су тренутно други на табели са 24 бода и утакмицом мање од Кулпина, који има два бода више. На трећој позицији са 23 бода је друга екипа шампиона Војводине НС Семе.

Неке дилеме око пласмана ће се већ вечерас отклонити. Јер, Бечеј и Дунав волеј играју од 20 сати, а сат времена касније у Кулпину лидер дочекује млади тим Војводине. Ако Новосађани не направе изненађења у оба меча, само ће се Бечеј и Кулпин бодовно издвојити на табели и наставити трку за првака, уз напомену да ће се међусобни меч играти крај Тисе.

В. Јанков 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести