ОДБОЈКАШИ СРБИЈЕ ПОЧИЊУ ЛИГУ НАЦИЈА у мају у Рио де Жанеиру против Ирана

Одбојкаши Србије почеће овогодишње такмичење у Лиги нација 23. маја у Рио де Жанеиру против Ирана, саопштила је Међународна одбојкашка федерација (ФИВБ).  
s
Фото: ОССРБ

Утакмица у Рио де Жанеиру почеће 23. маја од два сата по централноевропском времену.

Србија ће други меч у Бразилу одиграти против Јапана такође 23. маја, али од 23.30 часова по централноевропском времену. Трећи ривал Србије биће Бразил 25. маја од два часа, а четврти Немачка 26. маја од 19 сати. У Бразилу ће, поред Србије и домаћина, играти и Италија, Аргентина и Куба.

У склопу друге седмице Лиге нација, Србија ће од четвртог до деветог јуна играти у Отави. Србија ће први меч одиграти петог јуна против Холандије, а три дана касније ће се састати са САД-ом. Србија ће трећи дуел у другој седмици играти деветог јуна против Аргентине, а четврти у ноћи између деветог и 10. јуна са селекцијом Канаде. У Канади ће још играти и Италија, Француска и Куба.

Србија ће током треће седмице Лиге нација, од 18. до 23. јуна, играти у Љубљани. Први ривал Србији у Словенији биће Куба 19. јуна, а два дана касније састаће се са Турском. Србија ће се 22. јуна састати са Пољском, а дан касније са Словенијом. У Љубљани ће још играти Италија, Аргентина и Бугарска.

Одбојкаши Србије током овогодишње Лиге нација неће играти против Француске, Италије и Бугарске.

Финални турнир на програму је од 27. до 30. јуна, а домаћин ће бити пољски Лођ.

EUR/RSD 117.1205
Најновије вести