Одбојкаши Војводине данас дочекују Љижане

Први корак ка одбрани титуле одбојкаши Војводине направиће данас од 17 часова када ће на почетку Суперлиге у малој сали Спенса дочекати Спартак из Љига.
србија
Фото: Ф. Бакић/Стеван Симић блокер Војводине

Новосађани су пре четири дана одиграли Суперкуп у истој хали, али нису успели да дођу до трофеја пошто је Партизан славио 3:1. Није то много пољуљало екипу Слободана Бошкана, која има јасно зацртане циљеве ове сезоне. Новосађани, као и увек, иду на то да најважнији пехар остане у њиховим витринама. До тога има пуно да се игра, а први степеник Војводина ће данас да пређе у сусрету против Љижана у ком, наравно, важи за фаворита.

– На почетку играмо са лакшим противником, условно речено. Не смемо никога да потценимо. Морамо што пре да се вратимо после пораза у Суперкупу. Овој утакмици приступамо озбиљно, као што ћемо и свакој следећој, без обзира ко нам је ривал са друге стране мреже – поручио је блокер Војводине Стеван Симић.


Нови Сад против Партизана

Биће ово историјска одбојкашка сезона за Нови Сад, пошто ће се у Суперлиги, надметати три клуба. Поред Војводине, у мушкој конкуренцији је и дебитант Нови Сад Манекс, као и ЖОК Нови Сад. Плаво-бели дочекују данас од 20 часова Партизан, а девојке, иду на тешко гостовање у Обреновац екипи ТЕНТ-а од 18 ч.


Њему ће ова сезона бити јубиларна десета у првом тиму црвено-белих, а желео би, наравно, да је украси још једном титулом.

– Првенство ће сада бити неизвесно. Суперлига је никад јача и биће много добрих, занимљивих и неизвесних утакмица. Неће нам бити лако да одбранимо титулу, али ми смо Војводина и очекивања и циљеви су увек највећи – поручио је Симић.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести