Одбојкаши Војводине дочекују Звезду: Тешко до победе, али не и немогуће

Са четири победе у 2024. години и другом делу сезоне одбојкаши Војводине дошли су до другог места на табели, а у недељу од 18 часова у малој сали Спенса у 16. колу Суперлиге дочекаће лидера првенства, Црвену звезду (пренос на РТС 2).
odbojka
Фото: Филип Бакић

Новосађани имају 11 победа и четири пораза, а Београђани један тријумф више.

– Звезда је сјајна екипа и биће прилично тешко доћи до тријумфа, али не и немогуће. Уз велику подршку са трибина и добру мотивацију играча верујем да можемо до тријумфа. Играче сам подсетио да играју без икаквог притиска, јер су до сада свакако урадили много добрих ствари за нашу Војводину. Ово је добра прилика за нас да одмеримо снаге са врхунском екипом – рекао је шеф стручног штаба Новосађана Марко Наранчић.

У првом међусобном сусрету у главном граду Србије, Војводина је доживела убедљив пораз. Звезда је у серији од осам победа и последњи пут је остала кратких рукава 17. новембра када је Ниш славио 3:2.

– Звезда је фаворит јер је прва на табели и искуснија од нас, али наша предност је што смо на домаћем терену и што играмо без икаквог притиска. Позвао бих навијаче да дођу у Спенс, јер су су показали да су наш играч више – поручио је коректор Лука Станковић.

К. Бугарски

Суперлига – 16. коло

Субота

Борац (С) – Карађорђе 17

Раднички – Спартак (С) 17

Млади радник – Таково 18

Јединство (СП) – Ниш 19

Недеља

Партизан – Рибница 16

Војводина – Црвена звезда 18

Standings provided by Sofascore
EUR/RSD 117.1205
Најновије вести