Одбојкаши Војводине НС семе дочекују Нишлије

Ухватили су залет одбојкаши Војводине НС семе и после две победе на почетку другог дела сезоне желе да наставе у истом ритму и данас против Ниша с којим се састају у малој сали Спенса од 18 часова (пренос на РТВ).
д
Фото: ОК Војводина НСС

У дуел 14. кола Суперлиге гости улазе после велике победе над Рибницом из Краљева и то убедљивим резултатом 3:0. У првом међусобном сусрету ове сезоне, у петом колу, шампион је у Нишу славио без изгубљеног сета.

– Учврстили смо се на првом месту на табели и сада је важно да одржавамо ту предност. Опуштања нема и свакој утакмици прилазимо максимално озбиљно уз поштовање противника с друге стране мреже. Нишлије сигурно долазе мотивисане и без притиска, а играју добро и борбено – поручио је средњи блокер Новосађана Немања Машуловић, који ће у овом дуели играти против млађег брата Вељка. 

Распоред у фебруару биће захтеван за Војводину јер је већ у четвртак очекује први полуфинални сусрет Купа Србије против Радничког у Новом Саду, па ће утакмица с Нишем бити својеврсна увертира за велики задатак.

– Желимо да наставимо низ победа, да прикажемо добру игру и да се на тај начин припремимо за још једну важну утакмицу против Крагујевчана. Идемо ипак корак по корак, пред нама је прво Ниш. Морамо да се боримо озбиљно за сваку лопту и сваки поен – нагласио је Машуловић.

К. Б.

 

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести