Одбојкаши Војводине НС семе посетили градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића

Управа, стручни штаб и играчи Одбојкашког клуба Војводине НС семе су са шампионским пехаром били у новосадској Градској кући, а дочекали су их градоначелник Милош Вучевић и члан градског већа за спорт Огњен Цвјетићанин.
Prijem kod graonacelnika
Фото: Одбојкаши Војводине код градоначелника Новог Сада Милоша Вучевића, фото: Дневник (Ф. Бакић)

„У име Града Новог Сада и у своје лично име желим да честитам ОК Војводина НС семе на другој узастопној титули, али пре свега да им честитам на спортском духу и односу према игри и противнику на терену. Сви смо били поносни на њихово држање и борбу на терену у Новом Пазару,као и у Новом Саду. Ово је велики успех и још једном је потврђено да је Нови Сад град одбојке. Концепција формирања јаког спонзорског пула и озбиљног приступа сезони дала је добар резултат. Није се јуришало само на куповину играча и улагање у сениорски тим, него се истовремено и континуирано води рачуна о свим категоријама у клубу. Стопама сениора иду и млађе категорије, кадети су минулог викенда освојили Првенство Војводине. То је залог за будућност, а ово је млад тим и спортисти ће тек напредовати, а неки од њих, сигуран сам, биће носиоци репрезентације.Улагањем у инфраструктуру и обезбеђивањем добрих услова за играчки и стручни погон с правом очекујемо д остваре своје планове и амбиције. Очекујемо да Војводина НС семе заигра у Лиги шампиона и да се бори за нове титуле“, рекао је градоначелник Милош Вучевић.

Фото: Град Нови Сад

Председник Војводине НС семе Драгољуб Збиљић захвалио се Граду Новом Саду и градоначелнику Вучевићу на подршци, генералном спонзору Институту за ратарство и повртарство Нови Сад, као и осталима који су подржали њихов пројекат.

Фото: Град Нови Сад

„Ово је озбиљан резултат и темељ за будуће велике европске утакмице. Сигурни смо у себе и с пуно самопоуздања улазимо у наредну сезону, где заиста желимо учешће у Лиги шампиона и одржавање великих утакмица у Новом Саду“, најавио је Збиљић.

М. Р.

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести