Одбојкаши Војводине отпутовали у Белорусију на меч Лиге шампиона

Одбојкашима Војводине сутра предстој, многи су таквог мишљења, меч сезоне.
odbojkasi vojvodine FF__1353
Фото: Дневник (Ф. Бакић)

Шампионске титуле некако се подразумевају и оне су нанизане три заредом, али оно о чему се сања отворених  очију јесте улазак у групну фазу Лиге шампиона. Претходне две године црвено-бели стали су на корак до циља, ближи су били у сезони 2017/18. када су у првом мечу савладали Тулуз 3:0, а онда испустили велику шансу у реваншу.

Војводина уочи реванш утакмице са Шахтјором има одличан резултат, победу на свом терену од 3:0 и сви у табору српског шампиона чврсто верују да ће у Белорусији остварити резултат који их води у групну фазу најелитнијег европског клупског такмичења.

Екипа је јуче отпутовала у Белорусију, где ће сутра од 15 часова по нашем времену одиграти одлучујући дуел.

– Првенствена победа против Новог Пазара била је лепа увертира, а и одморили смо играче који носе највећи терет. Очекујемо да ће Белоруси сигурно играти боље у односу на партију у Спенсу, спремамо се за то, уз озбиљан приступ и храброст можемо до групне фазе Лиге шампиона. Био би то велики успех. Спремни смо за велику борбу,посебно смо оптимисти после првог дуела, али наравно опуштања нема – поручио је шеф стручног штаба Синиша Гавранчић.

Чињеница да је Војводина НС семе једини српски представник у европским куповима додатно се повећава пажња јавности, а томе у прилог иде и најава да ће утакмицу прености Спорт клубу 1.      

М. Р.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести