Одбојкаши Војводине у четвртфиналу Купа Србије

Одбојкаши Војводине НС семе пласирали су се у четвртфинале Купа Србије пошто су на свом терену савладали екипу Спартака из Љига са 3:0.
vojvodina
Фото: ОК Војводина НС семе

Новосађани су у прва два сета показали доминацију у свим елементима игре. Одличан напад и блок у првом периоду донели су Војводини рано високу предност, коју је она до краја само увећала.

У истом ритму наставили су Новосађани и у другом сету, предвођеним Мехићем и Парапуновим, те Мигелом и Немањом Чубрилом. После убедљивих 2:0 дошло је до опуштања и пада у трећем сету. Гости су то искористили, запретили и у самом финишу чак стигли до сет лопте. Ипак, епизодни улазак младог Вујовића био је прави погодак. Изблокирао је противника, да би одмах затим Немања Чубрило ас сервисом ставио тачку на утакмицу.

Војводина НС семе – Спартак Љиг 3:0 (25:10, 25:16, 27:25)

НОВИ САД: Мала сала СПЦ „Војводина“, судије Рољ и Радовановић.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 6, Л. Чубрило, Бајандић, Вујовић 1, Зечевић, Негић, Рудић, Мигел 9, Н.Чубрило 9, Мишковић, Вилимановић, Парапунов 17, Мехић 15, Бошњак.

СПАРТАК ЉИГ: Копуновић 4, Фет 6, Вукадиновић, Аврамовић, Надаждин 6, Матић 1, Главинић, Грковић 11, Лозић, Миловановић, Јанковић, Максимовић 7, Коничанин 5, Бекрић 4.

EUR/RSD 117.1897
Најновије вести