ПЕХ ОЈАЧАО ОДБОЈКАШЕ ВОЈВОДИНЕ: Новосађани играју реванш против Рио Дуеро Сорије (20), Суботичани у Португалији (21.30)

Неће бити лако одбојкашима Војводине у реваншу шеснаестине финала ЦЕВ купа против Рио Дуеро Сорије (20 часова) што због резултата из првог дуела, што због компликација у путовању до Шпаније.
odbojka
Фото: Ф. Бакић

После убедљивог пораза у Новом Саду пре седам дана, црвено-бели су се у уторак упутили на изазовно гостовање, али када су стигли на аеродром у Франкфурт, сазнали су да им је отказан лет за Билбао.

После потраге за новим летом, сређено им је да иду за Барселону, али је и тај полазак каснио. Из тог града су потом ишли бусом више од 400 км до Сорије и након 20 сати путовања у поноћ су стигли на одредиште. Пропустила је екипа Марка Наранчића планирани вечерњи тренинг.

– Пред нама је важан дуел за који смо се добро припремили. Имали смо пех током путовања, али екипа само може да профирита из оваквих искустава, када негативно претвори у позитивно. Знамо како играју Шпанци и шта треба да поправимо из претходног дуела у нашој игри – поручио је капитен Војводине Жарко Кисић.


Спартак у Португалији

Одбојкаши суботичког Спартака од 21.30 часова играју реванш шеснаестине финала Купа изазивача против Форте Бастарда у Португалији. У првом сусрету у „Дудовој шуми” било је 3:0 за госте.


К. Бугарски

EUR/RSD 117.1117
Најновије вести