ПЛЕЈ–ОФ СУПЕРЛИГЕ: Одбојкаши Војводине и други пут бољи од Звезде

Место у полуфиналу одбојкаши Војводине НС семе обезбедили су, као што се и очекивало, после две победе над Црвеном звездом.
1
Фото: Дневник/ Филип Бакић

У другом дуелу одиграном у Београду, шампион је, као што се и могло претпоставити, теже дошао до тријумфа него два дана раније у Спенсу. Овог пута је препустио сет домаћину, који је успео и тако ослабљен да га намучи.

Чинило се да ће Војводина без већих проблема да добије и ову утакмицу, пошто се “прошетала” кроз први сет, али је онда Звезда узвратила ударац. Она је била та која је диктирала ритам у другом, имала је и пет поена предности у завршници (20:15) али су Новосађани успели да режирају егал. Губили су 24:21, али се нису предавали.

Звезда је тад пропустила три сет лопте, Воша је преокренула на 25:24, али је у маратонском сету на крају ипак домаћин имао више среће (33:31) па је изједначио – 1:1. У трећем су Београђани и даље парирали шампиону, али су у финишу преко Благојевића и одличног сервиса Новосађани преломили резултат у своју корист. Додала је гас екипа Слободана Бошкана и четврти сет добила је у даху.

К. Бугарски

БЕОГРАД: УСЦ Вождовац, без публике, судије: Зеленовић, Поповић.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Јевтић, Тадић 12, Трифуновић, Еремић (либеро), Фет 6, Поповић 2, Додић 25, Станковић, Андоновић 7, Стефановић, Илић 4.

ВОЈВОДИНА НС СЕМЕ: Симић 9, Брборић (либеро 2), Чубрило 1, Бајандић 11, Ковачевић, Негић (либеро 1), Машуловић 7, Бошњак, Буша 1, Благојевић 24, Пришић, Тодоровић, Рудић 1, Перић 15.

 

EUR/RSD 117.1544
Најновије вести