Сантарели: Све одбојкашице даће максимум против САД

ЛОЂ: Селектор женске одбојкашке репрезентације Србије Данијеле Сантарели изјавио је да је поносан на игру свог тима на мечу против Казахстана у четвртом колу групе Ц на Светском првенству у Лођу.
Santareli Danijele/OSS
Фото: ОСС/Данијеле Сантарели

Србија је раније данас остварила четврту победу на СП, а за само 60 минута наша селекција је победила Казахстан 25:13, 25:17, 25:10.

"Дао сам прилику одбојкашицама које до сада нису играле много, јер је такмичење дуго и потребна ми је свака играчица. Рекао сам да би могао да се закомпликује меч, јер смо играли са тимом који није наш ниво. Важан је став. Девојке које су играле, донеле су позитивну енергију и срећан сам због тога", рекао је Сантарели, пренео је званични сајт Одбојкашког савеза Србије (ОС С).

На утакмици против Казахстана на позицији примача играле су Бојана Миленковић и Сара Лозо, док се Бранкица Михајловић била коректор.

"Бранкица није играла на својој позицији и одрадила је одличан посао. Срећан сам и због онога што су показали примачи. Бојана није играла до сада, али је била сјајна", додао је селектор Србије.

Наша селекција ће последњи меч у групи одиграти сутра од 19 сати против Сједињених Америчких Држава.

"Потребно је да се сада одморимо, јер чека нас тежак меч против селекције САД-а, која је поред нас најбољи тим у овој групи. Морамо да се опоравимо. Сигуран сам да ће све девојке желети да пруже свој максимум сутра", закључио је Сантарели.

EUR/RSD 117.1627
Најновије вести