Синиша Антонић: Подигнут ниво организације турнира у одбојци на песку

Пети турнир шампионата Србије у одбојци на песку одиграће се предтојећег викенда на новосадском купалишту Штранд и очекује се наступ најбољих играча и играчица овог спорта код нас. Турнир који у нашој земљи има најдужу традицију поново ће бити магнет за публику.
Sinisa Antonic
Фото: Синиша Антонић, фото: ОСС

„У Новом Саду ће се играти пети турнир Бич волеј мастерс лиге, почиње у петак квалификацијама за сениоре, а биће одигран и турнир за играче до 20 година, што је уведено ове године. У Београду, на завршном турниру биће проглашени најбољи млади играчи на песку, у обе конкуренције. Велику захвалност дугујемо граду Новом Саду који је подржао ову манифестацију, организациони и финансијски, као и јавном предузећу Градско зелениило. Посебна захвалност иде на адресу члана Градског већа за спорт Огњену Цвјетичанину и његовим сарадницима. Очекујемо око 20 парова у обе конкуренције, прошлог викенда у Зрењанину било је 29 мушких екипа, па би могло да их буде и више на Штранду. Петак је дан квалификација, у суботу се играју мечеви по групама, а финалне борбе су у недељу“, рекао је Синиша Антонић, испред ОК Ботафого, технички организатор турнира у Новом Саду.

Антонић је од ове године председник комисије за одбојку на песку Одбојкашког савеза Србије.

„Задовољан сам свиме што је виђено у минула четири турнира, мислим да смо направили одређени помак у односу на прошлу годину. Ту првенствено мислим на изглед, ту смо достигли неки стандард и сваки турнир слично изгледа. Што се тиче квалитета саме одбојке, нисам презадовољан, али надам се да ћемо и то да поправимо у наредном периоду и да ће то доћи на одговарајући ниво“, најавио је Антонић.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1474
Најновије вести