СУПЕРЛИГА Војводина на првом гостовању код Нишлија

Настојаће одбојкаши Војводине да наставе победнички низ и на првом гостовању у Суперлиги данас од 20 часова у Нишу.
Ф. Бакић/ Лазар Бајандић верује у нови тријумф
Фото: Ф. Бакић/ Лазар Бајандић верује у нови тријумф

У трећем колу Новосађани се срећу са екипом, која, као и они, има две победе.

Нишлије су се после једне сезоне паузе вратили у елиту и за сада су били бољи од Борца из Старчева (3:1) и краљевачке Рибнице (3:2). Млади састав црвено-белих с друге стране, има уписане све четири победе у званичним утакмицама.

После освојеног Суперкупа, у домаћем првенству тријумфовали су над Младим радником (3:0), а пре тога су, такође у Спенсу савладали Јединство из Старе Пазове (3:0).

– Нишлије су се вратиле у Суперлигу и сигурно да имају велике амбиције и жеље. Саставили су солидну екипу, а увек су неугодан противник када играју код куће – рекао је о данашњем ривалу примач Војводине Лазар Бајандић.

Иако очекује да његов клуб настави победнички низ, сада један од носилаца првог тима Новосађана, зна да пут до тога неће бити лак.

– Свакако да нам је изазовније када играмо у гостима, а сигурно је да ће и почетак утакмице бити тежи, јер ће Ниш ући са 100 одсто снаге у овај дуел. Ако преломимо тај његов почетни отпор лакше ћемо остварити оно што смо зацртали, а то је још један тријумф. Показали смо после освојеног Суперкупа да није дошло до опуштања и против Младог радника смо одиграли паметно, смирено и баш како треба. Морамо тако и да наставимо – додао је Бајандић.

К. Бугарски

EUR/RSD 117.1527
Најновије вести