Трећи пут ове недеље Војводине НС семе и Спартак из Љига деле мегдан

Актуелни шампиони одбојкаши Војводине НС семе, тренутни лидер нашег шампионата, савладали су два пута максималним резултатом Спартак из Љига у мечевима четвртфинала Купа Србије, а исте екипе данас ће одиграти меч домаћег првенства У Ноом Саду (18 часова).
odbojka
Фото: Вошин блок зауставља напад Љижана, фото: Дневник (Ф. Бакић)

Ове сезоне Воша има скор 9:0 у сетовима против Љижана, до сада најпријатнијег изненађења у лиги, па је за очекивати нову максималну победу која ће их одржати на врху табеле пред њихове сусрете у Купу ЦЕВ са Хип Тиролом из Унтерхахинга.

У свим досадашњим утакмицама ова два ривала, Новосађани су држали мит непобедивости, Спартак је ипак дошао до за сада једине победе у сусретима с црвено-белима, а према свему ономе што је виђено почетком седмице у сусретима четвртфинала Купа Србије, актуелни шампион је поново велики фаворит.

„Десило се вољом жреба, што у Купу, што у првенству, да ћемо ове седмице играти три пута са екипом Спартака из Љига, за сада имамо 9:0 у сетовима. У двомечу Купа смо користили шансу да све момке разиграмо и трудимо се да што више њих добије шансу јер ће нам требати сваки расположиви играч. Спартак је тим који уме да игра у одбрани, има три победе, показали да се боре до краја и имали су неколико великих преокрета што је за респект. Славили су у Суботици и то свакога мора да позове на опрез. Фаворити смо на нашем терену и потрудићемо се да освојимо три бода“, рекао је шеф струке црвено-белих Душко Николић.

М. Ристић

Данас

Војводина – Спартак (Љ)    (18)

Спартак (С) – Партизан       (19)

Јединство (СП) – Ва 014      (17)

Ц. звезда – Н. Пазарђ           (18)

Сутра

М. радник – Раднички         (19)

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести