(ФОТО) ВОШИ ДРУГИ ТРОФЕЈ У СЕЗОНИ: Новосађани освојили Куп Србије победом над Младим радником

Одбојкаши Војводине су освојили Куп Србије победом над Младим радником у финалу у Обреновцу резултатом 3:1 и тако дошли до другог трофеја ове сезоне.
odbojka
Фото: Филип Бакић

Подмлађени тим црвено–белих учинио је до сада далеко више од онога што су многи очекивали после великог реза на почетку сезоне, када су у први тим прекомандовани играчи из јуниорског погона, а Марко Наранчић на клупи заменио Слободана Бошкана.

После освајања Суперкупа, када су победили Партизан, браниоца сва три домаћа трофеја, на ред је дошао и други пехар, па је сада отворена могућност за триплу круну.

Новосађани су већ били рекордери по броју трофеја националног купа, а сада су у витрине донели 16. Пожаревљани су и у петом финалу остали кратких рукава. Црвено–бели су прошле сезоне поражени у финалу, а последњи пут су се радовали овом трофеју 2020. године.

Фото: Филип Бакић

Сем изгубљеног другог сета када је Млади радник био у налету и одиграо у даху, Војводина је контролисала дешавања на терену и заслужено славила. И у трећем међусобном дуелу ове сезоне Новосађани су победили Пожаревљане.

Имао је снаге Млади радник да се опире у првом сету, добије други, у трећем није имао шансу, док је у четвртом отопио предност Воше од 20:14, наговестио егал у завршници, али Новосађани ништа нису препуштали случају и са 25:21 режирали су коначних 3:1.


Војводина – Млади радник 3:1 (25:22, 22:25, 25:22, 25:21)

ОБРЕНОВАЦ: ЈП СКЦ „Обреновац“, гледалаца: 500, судије: Баланџић, Радовановић (Београд).

ВОЈВОДИНА: Ђогић (либеро), Бајандић 11, Милановић 1, Негић (либеро), Рудић 9, Елезовић, Убипарип 15, Мишковић, Станковић 22, Кокеза, Кисић, Дакић, Савовски 7, Копитић.

МЛАДИ РАДНИК: Кљајић, Перовић, Медан 1, Савић, Илић 3, Гмитровић 29, Тонић, Лазаревић, Стевић 2, Марковић, Миловић (либеро), Антуновић 6, Ранђић (либеро), Пантић 11.


Фото: Филип Бакић

 

Фото: Филип Бакић

К. Б. 


EUR/RSD 117.1205
Најновије вести