Војводина НС семе и Нови Сад започели нову сарадњу

У просторијама Одбојкашког клуба Војводина НС семе редовну седницу Скупштине одржао је ОК Нови Сад. Овим је, осим избора новог сазива Скупштине и Управног одбора ОК Нови Сад, уједно и озваничена нова спортско-пословна сарадња два градска колектива, која се најављивала још од прошле године.
Vojvodina i Novi Sad
Фото: ОК Војводина НС семе

Циљ ове, сви се надају, дугорочне сарадње, пре свега је јачање одбојкашког спорта у граду, као и размена играча, која ће бити од користи за оба клуба. Основна замисао је да талентовани играчи Војводине, који не добију прилику у првом тиму, уместо да се кале у некој екипи далеко од матичног клуба, буду уступљени на одређено време Новом Саду. Самим тим, они ће бити на оку менаyменту Војводине, док ће у исто време Нови Сад појачати кадар и добити помоћ у остваривању спортских амбиција.

За председника Скупштине ОК Нови Сад изабран је Владимир Шишка, иначе и потпредседник Управног одбора Војводине. Потпредседник је Обрад Батуран, док су остали чланови: Марко Наранчић, Ђорђе Пејић, Јелена Лукић, Срђан Томичић, Александар Јованчевић, Љиљана Ивков, Станко Човић, Бранислав Пантић, Јован Аyић, Јасмин Борић, Новица Власачевић и Миливоје Радисављевић.

Нови мандат на месту председника добио је Александар Пантић, а уз њега УО чиниће још: Драган Чучковић, Радојица Шљивић, Марко Реновица и Станислава Зарић.

„Желимо да сачувамо место у горњем дому Прве лиге. Амбиције су да се у наредној сезони боримо за пласман у Суперлигу, па зато ова сарадња има посебан значај. Наравно, ово много значи за одбојкашки спорт у граду. Што се нас тиче, сада ћемо бити потпомогнути од стране Војводине, а треба истаћи да смо и ми њој некада давали кадар. Град треба да има два суперлигаша, а с друге стране, добро је и за младе играче да остану овде, на оку свима нама. Неће моћи сви момци одмах да се такмиче на европској сцени и сматрам да смо одлична станица за њих на путу до, верујемо, првог тима Војводине“, изјавио је Пантић.

М. Р.

EUR/RSD 117.1643
Најновије вести