Воши победнички пехар турнира Александар Пантић и Владимир Шишка

НОВИ САД: Победнички пехар првог меморијалног турнира "Александар Пантић и Владимир Шишка" који је ОК Нови Сад Манекс организовао у част својих преминулих руководилаца, припао је одбојкашима Војводине.
o
Фото: Svi učesnici turnira u Novom Sadu

Актуелни првак Србије у финалу је био бољи од Црвене звезде и овим тријумфом направио је лепу увертиру за следећи викенд када ће се у Спенсу одиграти Меморијал великана, који он организује. 

Екипа тренера Слободана Бошкана дан раније савладала је максималним резултатом Млади радник из Пожаревца, да би шампионске амбиције за предстојећу сезону показала и у црвено-белом дербију, у ком ривалу није препустила ни сет и све време је водила главну реч. 

Треће место припало је Младом раднику, док је Нови Сад Манекс био последњи. 


Резултати

Војводина - Млади радник 3:0 

Нови Сад Манекс - Црвена звезда 2:3

За треће место 

Млади радник - Нови Сад Манекс 3:0

Финале 

Војводина - Црвена звезда 3:0


За најбољег играча турнира проглашен је Милан Зечевић, коректор Војводине. Пехаре је екипама уручио Властимир Мастиловић испред Градске управе за спорт и омладину. 

К. Бугарски

Војводина - Црвена звезда 3:0 (25:22, 25:22, 25:19)

НОВИ САД: Мала сала Спенса, гледалаца: 150, судије: Субашић, Дивјачки (Нови Сад). 

ВОЈВОДИНА: Симић, Бајандић 8, Зечевић 16, Негић (либеро 1), Рудић 4, Убипарип, Мишковић (либеро 2), Антуновић, Вилимановић, Буцуљевић 2, Парапунов, Крсмановић 9, Мехић 13. 

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Околић 8, Ристић, Станковић 3, Јовић (либеро), Пепић 9, Копривица, Мариновић 8, Николић, Поповић, Караско 2, Степановић, Скакић 13.

EUR/RSD 117.1776
Најновије вести