Вошини одбојкаши спонзорски ојачали

НОВИ САД: Одбојкашки клуб Војводина је добио огромно појачање у виду Компаније “Енерготехника Јужна Бачка”, која је уз генералног спонзора “НС семе”, постала спонзор клуба и једна од окосница будућег спонзорског пула.
Odbojkaši OK Vojvodina NS seme Dnevnik(F. Bakić) 7
Фото: Дневник(Ф. Бакић)

 Поред тога што је “Енерготехника Јужна Бачка” постала један од спонзора клуба, њен власник и председник Драгољуб Збиљић на вечерашњој седници Управног одбора ОК Војводина постао је потпредседник Управног одбора.

Одбојкашки клуб Војводина је симбол одбојке у нашој земљи и ми у “Енерготехници Јужна Бачка” одлучили смо да помогнемо генералном спонзору клуба Компанији “НС семе” у финансирању клуба, а план нам је да у будући спонзорски пул укључимо наше пословне партнере, компаније са којима смо својевремено чинили Пословни клуб Фудбалског клуба Војводина, рекао је Збиљић новинарима, по завршетку вечерашње седнице Управног одбора.

Збиљић је казао да се концепт Пословног клуба, односно пула спонзора показао као изузетно успешан, те да је циљ да у Одбојкашком клубу заживи такав концепт и додао да очекује да ће наредних дана спонзорском пулу ОК Војводина приступити компаније попут Индустрије меса “Матијевић”, “Галенс инвест”, “Карин комерц” и друге.

По речима Збиљића, ОК Војводина је спортски бренд који је свој квалитет потврдио кроз 14 освојених титула државног шампиона, исто толико трофеја у такмичењу за национални куп, два пута освајањем трећег места у Купу европских шампиона и освајањем шампионског пехара у Евро челенџ купу, а будући спонзорски пул ће, како је нагласио, помоћи да се ниска векликих резултатских успеха настави и у будућности.

Члан Управног одбора ОК Војводина Владимир Шишка је рекао да чињеница да нови спонзор има велики значај за будућност ОК Војводина чији је циљ да и даље задржи водећу улогу у српској одбојци.

EUR/RSD 117.2038
Најновије вести