Збиљић нови председник ОК Војводина: Циљ је Фајнал-фор ЛШ

Изборна скупштина Одбојкашког клуба Војводина НС семе протекла је брзо и експедитивно, а сви се надају да ће такви бити и спортски резултати екипе која брани наслов шампиона државе.
Odbojkasi
Фото: Драгољуб Збиљић, Драган Нишић, Владимир Шишка и Никола Салатић, фото: Ф. Бакић

За првог човека црвено-белог клуба изабран је Драгољуб Збиљић, досадашњи потпредседник, који је на том месту заменио Дејана Мандића (истекао четворогодишњи мандат).

Од доласка Збиљића у клуб (1. јула ове године) ствари су се покренуле великом брзином. Актуелни шампион стао је на ноге, клупске просторије су дотеране и проширене, спонзорски пул никада није био јачи, али то је, како каже Збиљић, само део оног што намеравмо да урадимо.

„Захваљујем се на указаном поверењу и надам се да ћу да оправдам очекивања. Хвала и Дејану Мандићу који је био председник четири године и оставио озбиљан траг. Потпредседник је Владимир Шишка, председник Спортског савеза Новог Сада, спортски директор је Слободан Бошкан који је на челу Спортског савеза Војводине. Никада већа доминација у кадровском смислу, треба све то ваља искористити да одемо ка великом резултату. Жеља ми је да за време мог мандата одиграмо фајнал-фор Лиге шампиона, можда то сада делује неоствариво, али вам гарантујем да ћу да учиним све што је у мојој моћи да се то деси и да се пласирамо на фајнал-фор до 2020. године. Од тренутка када сам ушао у клуб, имао сам осећај као да сам дошао код своје породице и хвала свима на томе“, рекао је Драгољуб Збиљић, нови председник Управног одбора ОК Војодина НС семе.

Потпредседник УО биће Владимир Шишка, а за председника Скупштине изабран је Драган Нишић, у минулом периоду је био вршилац дужности. Потврђене су позиције генералном директору Николи Салатићу и спортском директору Слободану Бошкану.

М. Ристић

EUR/RSD 117.1415
Најновије вести